TE IS MEG TUDOD CSINÁLNI!

Blog
2016.04.12 00:06

Milyen volt? Milyen volt? Milyen volt a DXN jutalomút???

Rengetegen kérdeztétek Tőlem az elmúlt napokban, hogy milyen volt a hajóút…

Nehéz pár szóban elmondani, ezért úgy döntöttem, leírom picit hosszabban.

Ha kíváncsi vagy (és van kedved olvasni), milyen érzés egy ingyenes luxus hajóúton részt venni, milyen élményekben volt részem (ami akár veled is megtörténhet), akkor szeretettel várlak egy időutazásra. Nem is kell messzire menni :)

Egyszer volt, hol nem volt…. :) na jó, ez nem mese, ez valóság! Valósággá vált egy régi álom, hogy én is részt vehetek egy utazáson, egy óriási luxushajón, ráadásul ingyen, a DXN jóvoltából!

Először is hálával tartozom barátaimnak/szponzoraimnak (Tündinek és Szabolcsnak), hogy 7 évvel ezelőtt kaptam egy doboz kávét ajándékba, ezzel együtt lehetőséget, hogy változtassak az életemen…. de ez egy másik történet.

Szüleimtől azt tanultam, hogy bármi is történik az életben, a legfontosabb, hogy becsületes legyek, az igaz utat járjam. Hálás vagyok nekik ezért a tanításért, és a DXN-nek, hogy a MEGBÍZHATÓSÁG, BECSÜLETESSÉG, ERÉNY (DeXiN szó jelentése) a cég mottója, és ehhez törtlenül tartja is magát!

1. nap, illetve hajnal :) Ferihegy, reggel 5 órakor...

Három óra alvás után frissen, izgatottan találkoztunk a magyar csapat egy részével, akikkel együtt repültünk. Fantasztikus érzés volt, hogy már én is az utazók közé tartozom! (Ekkor már tudtuk, csak nem sejtettünk, hogy ennél többet nem nagyon fogunk aludni a héten.)

Pár órával később már Rómában róttuk a köröket (Angyalvár, Szent Péter-bazilika, Colosseum, Piazza Venezia…)

 

  

A gyönyörűséges látvány mellett itt még sütött a nap, már majdnem trikóban voltunk :)

Meghatározó élmény volt még, hogy pár óra alatt kb 30an (és nem túlzok) akartak eladni nekem  szelfi botot… vagy sálat!!! Azt mondtam Adrinak, a hálótársamnak (bár nem sokat háltunk innentől kezdve), hogy ha még egyszer el akar adni nekem valaki egy botot, fejbe verem vele!!! Nesze neked erény ;) ezért inkább vettem egy sálat, egy aluljáróban :) és ezzel kezdetét is vette a vásárlási lázam!

Nagy nehezen feljutottunk a hajóra. Fő a biztonság, ezért nagyon alapos ellenőrzés volt minden egyes beszállásnál. Végre felértünk a 9. emeletre, fáradtan. Nagy nehezen megtaláltuk a sok folyosó közül azt a páratlan oldalt, ahol a szobánk lesz. És akkor majdnem elájultunk… végtelennek tűnő folyosó elején álltunk, és a szobánk 300 méterre volt a hajó másik végében!!!

Kimentem a balkonra, és bár eddig nem voltam tériszonyos, most szédelegtem a magasságtól és a mélységtől egyszerre! A 9. emeleten voltunk, és alattunk a végtelen tenger (persze még a kikötőben nem volt végtelen a mélység, de most jól hangzott így leírni).

2. nap – buszos idegenvezetős utazás Pisába és Firenzébe.

Nagyon laza, vagány, vicces olasz „Chiao Bella” Giulia fűszerezte a napunkat. Dávid(szobor)-al, a barátjával! ;)

 

Adrinak a buszon jutott eszébe, hogy a hajón hagyta a szelfibotját! Naaagyon szomorú volt…. de amikor leszálltunk az első megállónál, szerencsére ismét megrohamoztak az árusok, így hát vettem egy szép zöld botot, a szép új kék telefonomhoz :) (ami persze a hét végére már el is tört, mármint csak a bot).

A Firenzei dómnál kezdődtek a furcsa érzések, amikből aztán minden nap kijutott egy kicsi… itt valami nagyon megérintett a hatalmas, gyönyörű épület előtt… borzongtam, még a könnyem s kicsordult… talán a HÁLÁT érezhettem annyira.

Pisa: Természetesen mi is toltuk jobbra-balra a ferde tornyot, ahogy kell :) boroztunk, pizzáztunk, ahogy kell :)

 

3. nap – nyugis napnak indult…. Savona, kikötővárosnézés, ruhabolt: pólóvásárlások :) fotózkodás a hajón különböző helyszíneken.

 

Este végre kezdtük felfedezni az éjszakai életet a hajón…. kb 7 különböző stílusú helyszín volt: élőzenés, társas táncos, latin táncos, jazz báros, Country klubos, tini discos, felnőtt discos ;)

Annyira belejöttünk a magamutogatásba, egymás fotózásába, hogy már többre vágytunk… :) és felbéreltünk egy profit... már mint fotóst, akiről persze menet közben kiderült, hogy mégsem volt profi, de azért vettünk pár képet másnap :)

 

Többször eltévedtünk a hajón, és egyszer még a szobánk is eltűnt, de komolyan! Hiányzott a sorból!!! Olyan volt, mintha egy fantasy regény jelenetébe csöppentünk volna. Szerencsére az ijedt röhögés közben rájöttünk, hogy még sem tűnt el, csak a páros oldalon vagyunk. Szobaszámunk: 9249 (két szőke ;) Most jöttem rá, hogy akkor ez a jelenet volt az előestéje a következő napoknak. Ez volt a ráhangolódás két jó barátunkra, DXN-es üzlettársunkra. Egyik fantasy regényeket ír, másik egyszerűen csak „boszorkány”. :)

4. nap – Marseille – egyetlen meghatározó élmény köré épült az egész napom!

Előző nap futottam a 14. emeleti hatalmas fitnesz terem futógépen, és úgy meghúztam a lábszáram, hogy alig tudtam menni… ráadásul a cipőm is feltörte a kis lábujjamat… ami mint tudjuk, a legfájdalmasabb testrészünk :) És persze, hogy aznap gyalogoltunk a legtöbbet, a kikötőből, gyalog fel a Notre Dame-ba! A boszorkányomtól Ganozhi fogkrémet kaptam a sajgó testrészeimre. Az alábbi sorban olvashatod az eredményét :)

Este buli :) tánc hajnalig. (Na jó, még a sajtok is isteniek voltak Marseillében.)

 

5. nap – BARCEONA! Imádlak!

A színek, a formák, az ízek, az illatok, a dallamok... mindent imádtam, az összes érzékszervemmel!

És ha ez nem lenne elég, ekkor történt egy varázslat, vagy boszorkányság, vagy nem tudom. A gótikus Katedrálisban csináltam egy képet az író barátunkról, amin a körülötte hömpölygő ember tömeg nem volt rajta, csak Ő. Nagyon durva élmény volt… megértem, ha Te sem hiszed el :)

Isteni csoda volt!!! Most olvastam utána a Fekete Madonnának. Az ő csodája volt, ugyanis a kép a Fekete Madonna mellett készült!!!

 

Este buli :) tánc hajnalig.

 

6. nap – Mallorca

Fontos esemény!!! Az előző 5 napon készült, napi összefoglaló videókon sajnos nem nagyon voltunk rajta, így elhatároztuk, hogy ma mindenképp rajta leszünk, ha törik, ha szakad :)

A végeredmény ennek megfelelően eléggé erőltetett lett. Viszont az utolsó kirándulós nap végére végre rájöttem, hogyan mire jó a telefon sorozatkészítő funkciója (szőke). :)

 

MÁS: Majdnem fürödtünk a tengerben! Kár, hogy kisebb vihar volt éppen ;)

Este buli :) tánc hajnalig, és óriási hullámok. (Még jó, hogy a magyar pálinka kiegyensúlyozott.)

 

7. nap – Szeminárium – egész nap hajóztunk a tengeren.

Szinte 9-ig aludtunk! :) Délután a pár órás szemináriumon hétköznapi emberek nem hétköznapi sikertörténeteit hallgattuk. Nagyon inspiráló volt, hogy bárki, bármilyen háttérrel, személyiséggel képes sikereket elérni a DXN-nel.

Este gála vacsi, és persze utána buli :)

 

Olyan élményt kaptam ezzel az úttal, a csapattal, hogy úgy érzem, soha többé nem akarok kimaradni ilyen élményekből. Jövőre Dubai!!!

Már csak azt kívánom, hogy minél több barátommal együtt élhessek át ilyen fantasztikus utazásokat! (Én is "boszorkány" vagyok, úgyhogy akkor ez meg is fog valósulni.)

Ha épp Te vagy az, akinek meg kell változtatnom az életét, akkor gyere velem a legközelebbi képzésre! Hidd el! Életed legjobb döntése lesz! :)

https://www.youtube.com/watch?v=mBO8nBOn_jg

Egy utolsó rövid történet:

Másfél évvel ezelőtt, amikor pár száz pont híján nem jutottam el a DXN utazószemináriumára, annyira ügyesen megmagyaráztam, hogy milyen jó, hogy nem értem el, mert milyen rossz lett volna, hogy nem tudok úgysem elmenni az akkor 3 hónapos kisfiam miatt.

Most rengeteg hasonló utólagos "bizonyítvány magyarázatot" hallottam az üzlettársaimtól, akik idén maradtak le a jutalomról... egy szó, mint száz, tanulj, fejlődj, változz, és akkor nem kell kifogásokat, magyarázatokat keresned, nem kell másokat hibáztatnod, ha nem érsz el valamit, mert el fogod érni a céljaidat!

Jelentkezz most!

Remélem olyan szeretettel olvastad soraim, amilyen szeretettel, lelkesedéssel én írtam Neked!

:)

Honlap készítés