TE IS MEG TUDOD CSINÁLNI!

Blog
2013.11.30 10:23

Várandóságom tapasztalatai

Várandóságom tapasztalatai

Lehet, hogy Te éppen most nem vagy várandós (pláne, ha férfi vagy) de, ha valakinek tudsz segíteni az alábbi információkkal, akkor kérlek, add tovább!

A 4. héttől kezdődően én is éreztem a reggeli hányingert és émelygést, illetve bizonyos élelmiszerek nagyfokú elutasítását is. Egyes szagokra, illetve szinte mindenre érzékenyebb lettem ebben az időszakban, mint korábban.

Persze nem kívántam semmit, a kávét sem. De végre egy hét után rájöttem, hogy amikor hányingerem van, beveszek 2 GL és 4 Spirulina tablettát és máris jobban éreztem magam. 

Sok várandós édesanya panaszkodik fejfájásról, fáradtságról, energiátlanságról, és alszik jóval többet, mint azelőtt. Ezzel én is így voltam. „Szerencsére” nem alkalmazott vagyok, így megtehettem, hogy kora délután lefeküdtem. A fejem is csak néha-néha jelez egy kis fájdalommal, de olvastam olyanokat is, hogy valaki migrénnel küszködik ilyenkor.

Fokozott figyelmet igényel ebben az időszakban a vitamin-, a nyomelem- illetve az ásványianyag-pótlás is, főleg a terhesség korai szakaszában a folsavval, amivel megelőzhetőek bizonyos fejlődési rendellenességek. A vérszegénység elkerülése érdekében ajánlott a vaspótlás, a későbbi pocakkeményedések ellen a magnézium rendszeres bevitele javasolt, a kalcium pedig a csontképződéshez elengedhetetlen.

Szerencsére erre is a legjobb megoldást nyújtja a DXN. A Spirulinában minden ásványi anyag, nyomelem megtalálható, amire a szervezetnek és a magzatnak szüksége van, és nem szintetikus formában, hanem természetesen kerül a szervezetbe.

Az oroszlánsörény gomba is rengeteget segíthet a magzatnak, illetve a kismamának is.

A legjelentősebb és legértékesebb tulajdonsága, hogy ösztönzi az Igedi Növekedési Faktor (NGF) szintézisét, és elősegíti a myelinizáció folyamtát, vagyis az idegszövetek kialakulását!

Szinte az összes fontos aminosavat tartalmazza, emellett tápanyagokban, ásványianyagokban, poliszacharidokban és fehérjében gazdag.

Megerősíti az emésztő- és idegrendszert, tehát nagyon fontos, hogy szoptatás alatt fogyasszuk!

  1. Hogy a pici pocakja ne fájjon
  2. Hogy a mi idegeink is bírják a gyereksírást! (Szoptatás alatt írtam hozzá a bejegyzéshez…)

Jane Yau maláj ganoterapeutánk évekig várandós anyukákkal foglalkozott. Számára is nagyon fontos volt, hogy csak biztonságos termékeket adjon az anyukáknak.

Megnyugtatlak, ezek a termékek teljesen biztonságosak mind a kisbaba, mind a kismama számára. Fontos, hogy a kismama immunrendszere megfelelően működjön a várandósság alatt, hogy biztonságosan fejlődjön a magzat.

Szülés közben rengeteg GL és Spirulina tablettát vettem be, ami azt jelenti, hogy óránként 3 GL és 4 Spirulina kb... erőn felül bírtuk a vajúdást 24 órán keresztül.... Botond a véremen keresztül kapott megfelelő oxigénmennyiséget, és a Spirulinának köszönhetően nem sárgult be....

Honlap készítés